Disse syltede gulerødder passer perfekt som en syrlig snack eller som tilbehør i fx tacos eller pitabrød.
Denne opskrift er fra vores bog “GULERØDDER” og findes kun på vores app, som også indeholder kostplaner til vægttab og opskriftssamlinger. Du kan downloade den via linket nedenfor 🙂
Opskriften
2 glas
I alt: 20 min
Ingredienser
- 200 g gulerødder
- 1/2 rødløg
- 2 røde chilier
- 1,5 dl eddike
- 1/2 stk salt
- 1 tsk sukker
- 1 stk laurbærblad
- 2 stk kviste timian
Fremgangsmåde
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde eller skiver. Pil løget og skær dem i tynde skiver. Flæk chilierne og fjern kernerne, inden du skærer dem i tynde halvmåner.
- Bland eddike, vand salt og sukker i en gryde og tilføj laurbærblad samt et par kviste timian. Bring blandingen i kog og tilsæt gulerødder, rødløg og chili.
- Ønsker du bid i dine gulerødder, tager du blandingen af varmen, så snart det koger, og hælder det hele i en i en skål. Køl ned til stuetemperaturen og hæld blandingen i et tætsluttende glas.